Nieuws

Nieuwe takeaway- en deliveryzoeker toont directe beschikbaarheid

Wie zin heeft in een lekkere maaltijd, vindt via Resengo.com de onmiddellijke beschikbaarheid van het takeaway- en deliveryaanbod. Van de heerlijkste snacks tot de meest verrassende vijfgangenmenu’s van sterrenrestaurants.

Nieuwe takeaway- en deliveryzoeker

In tijden van corona zoeken vele horecazaken een oplossing in takeaway- en deliveryformules om de crisis te kunnen overbruggen. Resengo biedt daarin de nodige ondersteuning met een geoptimaliseerde takeaway- en deliverymodule. Een bijkomend voordeel is dat de gerechten die via de module worden aangeboden, ook gebundeld worden op Resengo.com. Dankzij de nieuwe zoekfunctie vinden consumenten zo steeds de onmiddellijke beschikbaarheid van het takeaway- en deliveryaanbod.

 

Nieuwe takeaway- & deliveryzoeker

Takeaway & delivery via Resengo.com

Via de restozoeker op Resengo.com kunnen consumenten de realtime beschikbaarheid raadplegen van meer dan 3.000 restaurants. Omdat we tijdelijk niet meer op restaurant kunnen gaan en er bijgevolg meer vraag is naar takeaway en delivery, paste Resengo de zoekfunctie aan. Zo kunnen consumenten voortaan zoeken op datum om de directe beschikbaarheid van het takeaway- en deliveryaanbod te raadplegen. Consumenten zullen dus ook tijdens de lockdown steeds de weg vinden naar je restaurant.

Meer zichtbaarheid dankzij een groter bereik

Met zo’n 1,45 miljoen consumenten die gebruik maken van Resengo, beschikt Resengo over één van de grootste en snelst groeiende reserveringsplatformen in de Benelux. Het reserveringssysteem verwerkte in september nog zo’n 6 miljoen couverts waarvan er 3 miljoen online werden geboekt.

Een groot aandeel van de online reserveringen via Resengo wordt gemaakt via Resengo.com. Met zo’n 4.000 unieke bezoeken per maand, is een eigen pagina op de portaalsite dus zeker een goede zaak. Het geeft een extra boost aan de online zichtbaarheid van je restaurant en je trekt er nieuwe klanten mee aan

Gratis en vrij van commissie

Als Resengo-klant krijg je automatisch en gratis een eigen pagina op Resengo.com. Overigens is Resengo een commissievrij platform. Er zullen je dus nooit extra kosten worden aangerekend. Elke euro dat aan jouw gerechten wordt uitgegeven, krijg je ook uitbetaald.

Geef je zaak een plaats op Resengo.com!

Maak je afhaal- en bezorgmenu makkelijk vindbaar! Start vandaag nog met de Resengo takeaway- & deliverymodule en stel je menu automatisch beschikbaar op Resengo.com.

LAETITIA SABITI
Editor
Resengo