Product Updates

Koppel online reserveringen aan je kassasysteem

Leer je klanten beter kennen dankzij de koppeling tussen Resengo en kassasystemen Lightspeed, unTill en Trivec

Benieuwd naar welk gerecht je vaste klanten het liefst bestellen? Wil je weten hoeveel men gemiddeld spendeert in jouw restaurant? Wil je reviews aan bestellingen kunnen linken? De koppeling tussen Resengo en de kassasystemen van LightspeedunTill en Trivec biedt je de oplossing!

Wat zijn de voordelen van deze koppeling voor jou?

Dankzij een online reserveringssysteem beheer je reserveringen makkelijk en snel. Zowel vóór, tijdens als na de shift). Een kassasysteem helpt je de avond zelf dan weer met de vlotte opvolging van de betalingen.

Door je kassa aan je reserveringssysteem te koppelen, worden bestellingen en rekeningen dus moeiteloos gekoppeld aan een reserveringen. Ook het tafelnummer, de naam van de klant, het personeel dat de klant bedient én al de opmerkingen worden gesynchroniseerd.

Hoe werkt de koppeling
Zit je klant aan tafel? Dan open je zijn rekening. Voeg in je kassa alle gerechten toe die hij nuttigt en finaliseer uiteindelijk de bestelling.

In Resengo Tafels volg je ondertussen makkelijk en snel de status van de reserveringen op. Zo wordt het regelen van je tafelindeling of je shiften kinderspel.

Daarnaast zorgt de koppeling voor bezettingsoptimalisatie aangezien tafels van gasten die vertrekken meteen worden vrijgegeven voor nieuwe klanten die op een later tijdstip arriveren.

De koppeling van Resengo met kassasystemen biedt je bovendien de mogelijkheid een klant te koppelen aan een tafel. Door de synchronisatie weet jij exact wat elke bezoeker bestelt en hoeveel hij spendeert in jouw restaurant. Dankzij deze informatie bekijk je in jouw Resengo statistieken over het gemiddelde bedrag dat een klant spendeert, de daadwerkelijke duurtijd die gasten blijven zitten, welk gerecht er populair is, enzovoort.

Ook kan je bepaalde feedback koppelen aan welbepaald gerecht, betaling of personeelslid. Zo ga je makkelijk na wat die ene klant zo blij maakte. Of wat er misgelopen is bij een klacht.

Met de contactgegevens van je gasten bouw je vervolgens zonder moeite een klantenbestand op. Handig, want met Resengo stuur je eenvoudig nieuwsbrieven uit naar je hele bestand of naar een specifieke doelgroep.

Samengevat: Beide systemen samen gebruiken betekent tijdswinst. Daarbij leer je je klanten veel beter kennen en hebt de tijd om hen de aandacht te geven die zij verdienen.

Welk kassasysteem is het beste voor jou?

Of je nu een koffiezaak runt of een grote restaurantketen, elke zaak heeft een efficiënt en eenvoudig kassasysteem nodig. Elk kassasysteem heeft zijn eigen sterktes, specifieke doelgroep en prijskaartje. Lees hieronder meer over de verschillende kassasystemen waarmee Resengo nu eenvoudig kan koppelen, en kies het systeem dat bij jouw zaak past! Al tevreden met je kassasysteem? Lees dan hieronder hoe je die met Resengo koppelt!

Lightspeed: het alles-in-één kassasysteem

Wat biedt Lightspeed jou?

Lightspeed is sinds 2012 hét alles-in-één horeca en retail kassasysteem. Deze softwareprovider uit Canada heeft 13 kantoren over de hele wereld, 100+ landen waarin ze actief is en 800+ werknemers. Lightspeed biedt kleine en middelgrote retail- en restaurantbedrijven oplossingen aan en wil ondernemers helpen efficiënter te werken, datagedreven beslissingen te maken en een onvergetelijke ervaring voor klanten en gasten te creëren.

Lightspeed ontwikkelde naast het kassasysteem een Self-Order Menu dat ervoor zorgt dat klanten zelf hun bestelling kunnen plaatsen en personeelskosten worden bespaard. Ook kan je bij Lightspeed vestigingen op meerdere locaties inschakelen waardoor je verschillende zaken kan beheren vanuit één enkele Restaurant Manager.

Heb je nog vragen over Lightspeed? Neem dan hier contact op.

Hoe werkt de integratie tussen Lightspeed en Resengo?

De integratie tussen Lightspeed en Resengo is niet nieuw. Resengo Tafels wordt al een tijdje naadloos gekoppeld met Lightspeed waardoor je reserveringen, gastgegevens en tafelstatus worden gesynchroniseerd. De koppeling werd onlangs verbeterd en real-time. Het is nu nóg eenvoudiger om de koppeling te activeren. Voor slechts €20 per maand beheer je dankzij de doorgedreven synchronisatie je reserveringen en kassa vanuit één enkel scherm. Ook voor takeaway & delivery.

Maak je reeds gebruik van de koppeling van Resengo met Lightspeed en heb je vragen? Heb je deze koppeling nog niet maar heb je wel interesse? Mail naar hallo@resengo.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

unTill: Het kassasysteem voor en door horeca

Wat biedt unTill jou?

unTill® software voor de horecakassa is gemaakt door mensen uit de horeca. Dit kassasysteem is ruim 25 jaar op de markt en al hun medewerkers hebben horeca-ervaring. Zij willen de partner zijn die snapt welke rol automatisering heeft voor een zaak. Je kan dit kassasysteem helemaal inrichten zoals jouw horecazaak werkt.

Bij unTill staat jouw kassa binnen zes weken live: van eerste kennismaking tot installatie. Afhankelijk van jouw noden, word je in contact gebracht met een professionele unTill-dealer. Ook unTill biedt drie mogelijke pakketten aan: UNTILL START, UNTILL PROFESSIONAL EN UNTILL ULTIMATE. Hierdoor kan jij een pakket kiezen dat volledig bij jouw noden en wensen aansluit.

Heb je vragen over unTill? Contacteer hen dan hier.

Hoe werkt de integratie tussen Resengo en Untill?

Ook deze koppeling gaat eenvoudig en snel met een API. Om deze koppeling van € 20 per maand aan te vragen, stuur je eerst een mail naar hallo@resengo.com. Wij brengen al de rest voor jou in orde!

Trivec: De Europese marketleider met sterke lokale aanwezigheid

Wat biedt Trivec jou?

Trivec is opgericht in 1993 en is marktleider in kassasystemen en barautomatisering voor de horeca. Deze leverancier voor kassasystemen heeft meer dan 7000 klanten in Europa en kantoren in Zweden, Noorwegen, België, Nederland en Frankrijk. Trivec heeft de ambitie een leidende positie uit te bouwen binnen de Europese horecamarkt met een sterke lokale aanwezigheid. Je kiest voor Trivec als je op zoek bent naar een eenvoudig en extreem gebruiksvriendelijk kassasysteem dat op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Trivec heeft verder een geïntegreerd systeem voor drankcontrole. Dit doseert en registreert al jouw dranken én informeert je over wat geschonken en wat afgerekend wordt.

Neem hier contact op met Trivec of ga langs bij het dichtstbijzijnde kantoor.

Hoe werkt de integratie tussen Resengo en Trivec?

Ook deze integratie is zeer eenvoudig aan te vragen via hallo@resengo.com en kost je slechts € 20 per maand.

CHARLOTTE PRYOR
Editor
Resengo