Product Updates

Restaurant website laten maken via YourSite bij Resengo

Een goed werkende website voor restaurant is belangrijk. Wij bieden kant-en-klare websites voor je zaak. Ontdek ze hier! 

Een website voor je restaurant is onmisbaar! Potentiële gasten bekijken er je menu, ze zijn op zoek naar het exacte adres én ze maken online reserveringen. Een goed werkende website is daarom van cruciaal belang. Maar het ontwerp van de website voor je restaurant die aanslaat bij je doelpubliek is niet zo evident. Wil jij je restaurant website laten maken door een externe partner? Geen zorgen! Vanuit Resengo regelen we dit voor je via YourSite.

Een website laten maken voor je restaurant, hoe pak je dat aan? YourSite is een instapklare en innovatieve website ontwikkeld voor ondernemingen die op zoek zijn naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke website. Deze is eenvoudig zelf te beheren, onmiddellijk te gebruiken én wordt automatisch opgebouwd met je Resengo-pagina gegevens.

Elk bedrijf heeft een professionele website nodig, groot of klein. In samenwerking met SiteManager, een innovatief Cloud platform, bieden wij daarom vanaf nu instapklare websites aan voor onze klanten. Dit innovatief product is ontwikkeld voor ondernemingen die op zoek zijn naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke website voor restaurant of andere zaak. We bieden een Essential en een Professional versie aan, die beide eenvoudig zelf te beheren en onmiddellijk te gebruiken zijn. YourSite wordt automatisch opgebouwd met je Resengo-pagina gegevens. Twee vliegen in één klap dus.

YourSite by Resengo

Wil jij een restaurant website laten maken? In dat geval is YourSite de tool! YourSite is een gebruiksvriendelijke website voor klanten die op zoek zijn naar een instapklare en eenvoudige website. De site is ook zelf aanpas- en beheerbaar en is verkrijgbaar in twee versies: een startversie Essential en een meer geavanceerde versie Professional. De geavanceerde versie biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om zelf pagina’s aan de website toe te voegen, zoals een menu of prijslijst.

Voordelen van een restaurant website laten maken

YourSite heeft talrijke voordelen voor jou en je zaak:

 • De gegevens van je Resengo.com-bedrijfspagina worden automatisch gekopieerd naar de nieuwe website. Dit neemt natuurlijk veel werk uit handen.
 • Deze website wordt in no-time opgezet en is meteen klaar voor gebruik.
 • De site is gebruiks- en mobielvriendelijk voor je websitebezoekers.
 • Jouw reserveringswidget en floating reserveringsbutton zijn naadloos en automatisch zichtbaar op de website. Handig, want dan hoef je geen externe partij in te schakelen om dit voor jou te doen. Verder zal hierdoor het aantal reserveringen aanzienlijk verhogen.
 • Ook feedback zijn op zo een manier geïntegreerd dat je website beter op Google scoort en dus meer bezoekers jouw site vinden.
 • YourSite is betaalbaar en neemt heel wat zorgen uit handen.
 • Het is ideaal voor mensen die een nieuwe zaak openen en/of snel een handige website nodig hebben om mee van start te gaan.
 • Er zijn twee versies beschikbaar, afhankelijk van jouw noden. Zo is er een standaardversie (Lite) en een geavanceerde versie (Pro) waarmee je extra menupunten kan toevoegen. Wil je daarna je website nog verder laten evolueren, volledig naar je eigen smaak en budget? Dan kan je op het SiteManager-platform terecht bij verschillende professionele webdesigners. Je bent dus zelf eigenaar van deze YourSite.
 • Gemaakt op vraag en maat van onze klanten.
 • Ontwikkeld door marktexpert SiteManager en vanuit onze jarenlange ervaring
 • Je bent wettelijk in orde met de vermelding van privacyvoorwaarden, algemene voorwaarden en BTW-nummer.

Een restaurant website laten maken? Zo ziet YourSite eruit:

Het fijne van YourSite is dat het alle standaard menupunten heeft die jij nodig hebt om zoveel mogelijk mensen goed te kunnen informeren en bereiken. De menupunten die op je website voor restaurant of wellnesszaak verschijnen zijn: voorpagina, menu (voor Professional), cadeau, contact en reserveren.

Homepagina

 • Bovenaan: bedrijfslogo, introductietekst, bannerfoto’s, enzovoort.
 • Fotogalerij
 • Beoordelingen
 • Onderaan: algemene gegevens, openingsuren, review-score, enzovoort.

Menupagina (YourSite Pro)

Cadeaupagina (indien geactiveerd)

Contactpagina

Reserveerpagina met reserveringswidget

De allernieuwste reserveringswidget én floating reserveringsbutton zijn automatisch geïntegreerd. Bekijk het hier.

 

 

Wil jij je restaurant website laten maken via Resengo en YourSite? Vraag vandaag nog jouw YourSite aan. Er wordt zo snel mogelijk contact opgenomen jij snel van start kan gaan met de website voor restaurant- of wellnesszaak.

 

Nog geen klant bij Resengo?

Ben jij op dit moment nog geen klant, maar zou je ook graag een restaurant website laten maken? Neem dan contact op, we helpen je graag verder en kijken samen naar de gemakkelijkste oplossing via YourSite!

Neem contact op

 

Momenteel klant bij Resengo?

Zou jij graag gebruik willen maken van YourSite en SiteManager en ben je op dit moment klant bij Resengo? Ideaal, onze experts staan voor je klaar om je zo snel mogelijk op weg te helpen met de aanmaak van je nieuwe website!

Spreek één van onze experts

CHARLOTTE PRYOR
Editor

Ook interessant

Resengo