Nieuws

(H)Eerlijk Digitaal

Digitaal vooruit met betrouwbare partners

Digitaal vooruit met een betrouwbare partner

ResengoOnlineWerkroosterAPICBASE en AreTheyHappy slaan de handen in elkaar.

Als restauranteigenaar heb je 1001 dingen waarmee je rekening moet houden, zoals koken, het runnen van je zaak en het verwennen van je gasten. Wanneer je beslist om werk uit handen te geven, is het belangrijk om de juiste tools te kiezen en samen te werken met partners die je écht vooruit helpen.

Helaas heeft niet elke aanbieder in de horecawereld even goede bedoelingen en komen (wurg)contracten die allesbehalve transparant zijn veel te vaak voor. Tijd dus om dit probleem aan de kaak te stellen en een positief en constructief signaal uit de markt te geven.

Daarom is er nu (H)eerlijk Digitaal, een coöperatie opgericht op initiatief van ResengoOnlineWerkroosterAPICBASE en AreTheyHappy. Allen innovatieve digitale bedrijven met een hart voor horeca en een gezamenlijke missie.

Ons handelsmerk? Dat is digitale vooruitgang met betrouwbare, eerlijke partners aan een even eerlijke prijs. We staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit en transparantie.

Alle partners met het (H)eerlijk Digitaal-label zijn Belgisch: we zijn sterk aanwezig in de horecamarkt en staan dichtbij onze klanten. 

De kernwaarden van (H)eerlijk digitaal:

• Eerlijke en transparante contracten

• Correcte dataverwerking

• Innovatieve en praktisch toepasbare digitale oplossingen

• Efficiënte support

• Correcte prijszetting

• Ontwikkeling vanuit België

Heb je interesse in onze aanpak?

Surf naar www.heerlijkdigitaal.be voor meer informatie of stuur een e-mail naar hello@heerlijkdigitaal.be.

SAARTJE DE DECKER
Editor
Resengo