Nieuws

Geef eens een bon cadeau

Op 13 november is het World Kindness Day. Dé uitgelezen kans om jezelf of iemand die je graag ziet te verrassen met een cadeaubon of Resengo-bon.

Je hoeft je zeker niet vast te pinnen op die ene dag. Een cadeautje op een onverwacht moment is het leukst, toch?

World Kindness Day

13 november staat in het teken van lief zijn voor jezelf, voor een ander en de wereld. Reden te meer om die dag jezelf in de watten te leggen met een cadeaubon bij je favoriete wellnesszaak. Of om je lief nog eens te verwennen met een dinertje voor twee. Als uitbater kan je hier slim op inspelen om je cadeaubons nog eens extra in de kijker te zetten.

Cadeaubon

Bij Resengo is het gemakkelijk om je cadeaubonnen te verkopen. Het vergt niet veel werk. Je laadt een mooie foto en logo van je zaak op. Daarnaast geef je een bedrag en omschrijving mee en wij doen de rest. Verder hoef je je hoofd er dus niet over te breken. Om je gasten nog meer te verwennen, kan je ook een gepersonaliseerde cadeaubon opmaken. Heb je nog graag tips hoe je juist een cadeaubon opmaakt en instelt in je Resengo-omgeving, kan je die hier lezen.

Resengo-bon

Onze ultieme tip: aanvaard als uitbater de Resengo-bon. Gegarandeerd dat je extra publiek naar je zaak lokt die misschien anders niet bij je komen. Wie geen inspiratie heeft, kan op resengo.com de Resengo-bon aankopen. Die geeft de gelukkige de mogelijkheid om zelf te kiezen uit een divers aanbod aan topzaken waaronder ook die van jou. Lees hier meer over de Resengo-bon.

 

CAROLINE SCHEERS
Editor
Resengo