Nieuws

5 goede redenen om tijdens de feestdagen in te zetten op Resengo Takeaway & Delivery

Tijdens de feestperiode vorig jaar, maar ook na de lockdown, bewees de Resengo Takeaway & Delivery een mooie alternatieve of aanvullende omzetmodule te zijn. Het was een nieuwe en welgekome manier om je gasten ook thuis van je gerechten te laten genieten. Laten we jouw gasten ook dit eindejaar die gastervaring weer aanbieden!

Takeaway & delivery pendant les fêtes

Resengo introduceerde vorig jaar de Resengo Takeaway & Deliverymodule om de moeilijke tijden door te komen. We geven je 5 goede redenen om vandaag nog met onze omzetmodule aan de slag te gaan.

 

1. Vergroot de weerbaarheid van je bedrijf bij strengere coronamaatregelen

Door de stijgende coronacijfers en komst van de nieuwe omikronvariant heerst er onzekerheid over mogelijke verstrengde maatregelen. Daar kan je als horeca-uitbater maar best op voorbereid zijn. Installeer daarom de Resengo Takeaway & Deliverymodule en werk achter gesloten deuren verder om zo nog tot een mooie omzet te komen.

 

2. Takeaway of delivery als oplossing voor feestmaaltijd aan huis

Voor wie geen zin heeft om zelf achter het fornuis te staan tijdens de eindejaarsperiode, kan takeaway of delivery de ultieme redding zijn. Maak het je gasten gemakkelijk en activeer de Resengo Takeaway & Deliverymodule zodat ze in 1, 2,3 een feestmaaltijd kunnen bestellen bij jouw zaak. Uit cijfers van afgelopen jaar blijkt dat kerstavond en eindejaarsavond twee grote piekmomenten waren in de Resengo Takeaway & Deliverymodule.
Grafiek: Totaal bestelde waarde per dag delivery & takeaway via Resengo

3. Gemakkelijk voor thuisblijvers die niet graag koken

Reizen is niet meer wat het geweest is sinds de coronapandemie. Vaak blijven mensen thuis en stellen ze hun reis uit. Takeaway of delivery is de ideale manier om die bourgondiërs aan te spreken die zich graag permitteren om niet te moeten koken tijdens hun vakantie in eigen land.

4. Maakt activiteiten meer rendabel

Goed personeel aantrekken is niet evident. Zet daarom in op takeaway & delivery als ideale aanvulling om je activiteiten rendabeler te maken. Je kan de takeaway & deliverybestellingen heel efficiënt inplannen en sturen waardoor je de capaciteit van je zaak vergroot en meer omzet genereert.
Grafiek: gemiddeld aantal bestellingen via Resengo

5. Verhoogt de loyaliteit van je klanten

Gasten die regelmatig in jouw zaak komen, zijn nu misschien minder geneigd om bij jou te komen tafelen. Geef hen de kans om toch hun favoriete zaak tot bij hen thuis te brengen. Ze zijn loyaal aan je restaurant en zullen met de Resengo Takeaway & Deliverymodule zeker de reflex hebben om vaker aan jou te denken en te bestellen.


Een ding is zeker: de Resengo Takeaway & Deliverymodule kan jouw omzet een enorme boost geven op het einde van het jaar.

Activeer nu de Resengo Takeaway & Delivery

Laat Resengo je helpen om het jaar toch nog mooi af te sluiten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je hulp of advies nodig hebt. Samen maken we er het beste van!

Ga meteen aan de slag met de Resengo Takeaway & Deliverymodule

Vraag een gratis demo aan

Lees onze insights over ‘Takeaway is here to stay’

CAROLINE SCHEERS
Editor

 

Ook interessant

 

Resengo