Tips & Tricks

Checklist voor onvergetelijke feesten

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Maak het jezelf gemakkelijk en stel een to-dolijstje op die je volledig afgevinkt hebt als de feestvierders in je zaak komen. Laat je inspireren door ons lijstje.

Vrouw maakt checklist

Vink onderstaande to-do’s af en je bent helemaal klaar om je gasten te ontvangen tijdens de feestdagen.

Aanvaard de Resengo-bon

Je kent sowieso wel iemand die moeite heeft om een geschikt geschenk te kopen bij de jaarlijkse lijstjestrekking. Als de keuze dan valt op een Resengo-bon, heb jij als uitbater de kans om gekozen te worden. De gelukkige ontvanger kan de Resengo-bon inruilen bij heel wat restaurants en beauty- en wellnesscentra. Aanvaard daarom die Resengo-bon om zo een extra nieuw cliënteel te lokken naar je zaak.

Lees hier hoe je de Resengo-bon aanvaardt in je Resengo-omgeving.

Stel mailings met kerstmenu -en acties op

Niets leukers dan een mailing krijgen van je favoriete restaurant waarbij ze jou persoonlijk aanspreken. Bovenal krijg jij als eerste de promoties, special events en last minutes voorgeschoteld. Zet hier als uitbater op in en hengel zo je vaste gasten naar binnen tijdens de feestdagen.

Lees hier hoe je mailings opstelt naar je gasten in je Resengo-omgeving.

Reservering met optie menukeuze

Sommige gasten hoef je zelfs niet te overtuigen om online een reservering te maken via je website. Laat een stukje van je achterste tong zien en laat je gasten tijdens de online reservering al een keuze maken tussen het wildmenu of het onderwatermenu? Je gast begint alvast te watertanden en jij kan je al goed voorbereiden op de uitwerking van je menu? Sounds good, niet?

Lees hier hoe je een menukeuze toevoegt bij je reservering

 

CAROLINE SCHEERS
Editor
Resengo