Tips & Tricks

Deze cadeaubonnen willen jouw gasten onder de kerstboom

Tijdens de feestdagen is het altijd zoeken geblazen naar dat perfecte geschenk voor onder de kerstboom. Maak het jouw gasten gemakkelijk met een cadeaubon van hun favoriete zaak. Deze drie cadeaubonnen vallen volgens onze enquête alvast in de smaak.

Deze cadeaubonnen willen jouw gasten onder de kerstboom

Het moment waarop we in hordes naar de winkelstraten trekken, op zoek naar de leukste eindejaarsgeschenken, breekt binnenkort weer aan. Hoog tijd dus om jouw cadeaubonnen in de strijd te gooien. Handig, want geïnteresseerden kunnen die heel eenvoudig online in je Resengo Cadeaubonnenshop aankopen. Bovendien is zo’n cadeaubon toch veel fijner dan alweer een ugly christmas sweater.

Heb je geen inspiratie? Geen nood! Wij vroegen jouw gasten op de man af welke cadeaubonnen hen tijdens de feestdagen kunnen bekoren. Dit is het resultaat.

 

1. De belevenisbon

Er is niets originelers dan een belevenis cadeau geven. Wie gaat er nu niet graag op iemand anders kosten een dagje naar de wellness met alles erop en eraan? Of eens heerlijk gastronomisch dineren zonder een eurocent uit te geven?

Het voordeel met de belevenisbon is dat je daar zelf een invulling aan kan geven, passend bij het concept van jouw zaak. Als wellnesszaak kan je bijvoorbeeld cadeaubonnen aanbieden voor verschillende soorten arrangementen met als extraatje een glaasje cava bij ontvangst. Heb je een horecazaak? Dan vallen cadeaubonnen voor een uitgebreide lunch of een driegangendiner zeker in de smaak!

 

2. De Resengo-bon

Voor de eeuwige twijfelaar die urenlang van het ene potentieel geschenk naar het andere staart, is er de Resengo-bon. Weg keuzestress, want met die bon mag de gelukkige ontvanger zelf kiezen waar hij zijn bon aan wil spenderen: 1.496 zaken waaronder heel wat restaurants en beauty- en wellnesscentra.

Als uitbater neemt de Resengo-bon ook al jouw zorgen weg. Dankzij de Resengo-bon vergroot je immers je winst en naamsbekendheid zonder enige moeite of kost. Zo betaal je geen commissie en krijg je de bon steeds voor 100% uitbetaald. Daar bovenop zorgt de vermelding op Resengo.com voor extra publiciteit. Lees er hier meer over.

 

3. De waardebon

De waardebon biedt de ontvanger de vrijheid om de bon uit te geven aan een arrangement of een menu naar keuze. Afhankelijk van het ontvangen bedrag kan de gelukkige zijn rekening in mindering brengen of zelfs gratis genieten van zijn bezoekje aan jouw zaak.

Als zaak kan je in je Resengo Cadeaubonnenshop zelf een aantal bedragen voorstellen. Ook kan je de gulle gever een bedrag naar keuze laten ingeven. In ieder geval bied je waardebonnen aan voor een ervaring van onschatbare waarde en dat is waar het met de feestdagen allemaal om draait.

 

Waar wacht je nog op?
Geef je omzet een boost door cadeaubonnen te verkopen in je zaak, op je website en op sociale media. Ga vandaag al aan de slag met de Resengo Cadeaubonnenshop!

Laetitia Sabiti
Editor
Resengo