Resengo Shop & Go

Start eenvoudig een online shop

Zet in een paar klikken een professionele online shop op. Geen contract. Geen verplichtingen. Geen risico. Zo blijft jouw winkel tijdens de lockdown digitaal open en genereer je omzet.
Retail Resengo selectie website

Geoptimaliseerde online shopbeleving

Blijf omzet draaien tijdens de lockdown

Nu je noodgedwongen de deuren van je winkel hebt moeten sluiten, is online verkoop de enige manier om nog omzet te draaien. Met Resengo Shop & Go vullen je klanten eenvoudig hun digitale winkelmand en kiezen ze een moment om hun goederen af te halen. Snel, veilig en efficiënt.

Onlineshop

Setup & go

Start eenvoudig en snel met online verkopen

Een webshop opzetten is een tijdrovende en dure aangelegenheid. Met Resengo Shop & Go start je snel en eenvoudig met je producten online te verkopen.

Onlineshop setupandgo

Slimme afhaalplanner

Vermijd wachtrijen

Dankzij de geïntegreerde afhaalplanner kiezen jouw klanten een vrij moment om hun bestelling af te halen. Zo vermijd je wachtrijen voor je deur en garandeer je dat alles in alle veiligheid verloopt.

Onlineshop planner en

Zorgeloze shopervaring

Veilig online betalen

Nadat jouw klanten hun bestelling hebben geplaatst krijgen ze de mogelijkheid om veilig online te betalen. Zo verminder je de tijdsduur van elk afhaalmoment en kan je meer klanten ontvangen.

Shop and go shopping

Stay in touch

Houd contact met je klanten

Nu je winkel zijn deuren heeft moeten sluiten is het belangrijker dan ooit om digitaal contact te houden met je klanten. In combinatie met het geïntegreerde communicatiesysteem van Resengo Agenda verzamel je moeiteloos contactgegevens van je klanten. Ideaal om hen op de hoogte te houden van je laatste nieuws of promoties.

Home usp 4 Flipped

Shop & Go-widget

Makkelijk te installeren op je website

De Shop & Go-widget kan naadloos geïnstalleerd worden op jouw bestaande website. Je past eenvoudig de look & feel van de widget aan zodat je huisstijl gerespecteerd wordt.

Screenshot widget agenda shop 2x

Geen contract.
Geen verplichtingen.
Geen risico.

Met Resengo Shop & Go zit je voor slechts € 199 goed voor 4 maanden. Geen automatische verlenging dus. Wil je na die 4 maanden verder werken met je Shop & Go? Dan geniet je van een voordeeltarief.

Shop and go contract

Resengo Shop & Go

De eenvoudigste manier om een online shop te starten.

Start nu! Bel me eerst
  • 4 maanden Shop & Go
    voor € 199 (i.p.v. € 546)
  • Geen contract, geen risico
  • Inclusief online shop
  • Inclusief afhaalplanner
  • Inclusief veilig online betalen

Start vandaag nog!

Klik op de knop hieronder en bestel je online Shop & Go module. Je stelt het makkelijk zelf in en kan binnen een paar minuten van start gaan.

Bestel je Shop & Go