Resengo Referral Partner Programma

Word Resengo Referral Partner en bied jouw klanten het meest compleet en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem op de markt.
Laptop 1031224 640 02

Gebruiksvriendelijk, op maat van hun zaak en eenvoudig te implementeren. Dat jouw klanten in de horeca, beauty & wellness of retail werken, door Resengo aan te raden bied je hen de ideale oplossing voor al hun online reserveringen. En jij ontvangt ook nog een maandelijkse vergoeding per klant die je aanbrengt. Een win-win!

Voor je klant

Meer reserveringen,
meer omzet

Als partner help jij jouw klanten eenvoudig aan een personaliseerbaar reserveringssysteem dat perfect is aangepast aan hun noden. Gespreide openingsuren, creditcardgarantie of voorschot? Jouw klant kiest de instellingen die passen bij zijn of haar zaak. En dit alles voor een vast bedrag per maand, zonder kost per reservering.

Meer lezen over Resengo
Screenshot widget v4 2x

Voor jou

De garantie van tevreden klanten

Resengo biedt een eenvoudig te integreren reservatiewidget die volledig aanpasbaar is aan de look & feel van jouw klant. Technische ondersteuning krijg je van onze in-house developers. Bovendien ontvang jij een maandelijkse vergoeding van € 5 per aangebrachte klant! En dat zolang die klant blijft bij Resengo.

Word Referral Partner
Screenshot widget agenda shop 2x

Nauwer samenwerken?

Meer mogenlijkheden

Een reguliere Resengo Referral Partner bieden we een vergoeding van € 5 per maand. En verder? We zetten graag een nog hechtere partnership op, met nog meer voordelen voor beide partijen. Neem daarvoor gewoon contact met ons op.

CONTACTEER ME NU
Blank small

Word Resengo Referral Partner

Vul hieronder je gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk!

Maak een keuze...

Resengo Referral Partner worden?

Breng een klant aan

Ben je al Referral Partner en heb je een klant die baat heeft bij de meest performante reserveringssysteem op de markt?

Breng een klant aan