Get Driven

Laat jouw gasten zorgeloos genieten door hen via Get Driven een privéchauffeur aan een scherpe prijs te bieden.

Get Driven is een platform waarop jouw gasten een driver kunnen boeken om hen in hun eigen wagen te laten rondvoeren. Op deze manier ontneemt Get Driven jouw gasten van alle verkeersstress en kunnen ze onderweg naar jouw restaurant alvast ontspannen. Eens aangekomen kunnen ze zorgeloos genieten van hun avond uit, want na dat laatste glaasje brengt hun driver hen weer veilig naar huis.

 

Waarom is deze koppeling interessant?

Dankzij de koppeling met Get Driven kan jij jouw gasten de ervaring van een privéchauffeur aan een scherpe prijs bieden. Om de heropening van de horeca te vieren, genieten jouw gasten van 1 uur gratis rijplezier en 20% korting op de daaropvolgende ritten. Bovendien zet je je met deze service extra in voor de veiligheid van jouw gasten waardoor zij nog meer kunnen genieten van hun restaurantervaring.

Hoe werkt de koppeling?

Eens je de koppeling activeert, verschijnt er een banner in de bevestigingsmails van de reserveringen. Via deze banner kunnen je gasten een account maken die hen toegang biedt tot meer dan 700 opgeleide drivers verspreid over het ganse land. Vervolgens kunnen ze vanop eender welke plek in België een driver aan de actieprijs boeken via de app of de website.

 

Resengo