Takeaway & Delivery

Direct extra omzet met afhaal & bezorging

Blijf je klanten bedienen dankzij je compleet geoptimaliseerde takeout- en deliverysysteem.
Header Afhaal Delivery Reduced

Meer bestellingen, minder zorgen

Een vol, overzichtelijk orderboek. Altijd.

Verkoop meer maaltijden in één en dezelfde service en genereer direct en automatisch meer omzet, terwijl je steeds het overzicht behoudt. Dankzij de onmiddellijke online betaling geef je no-shows geen kans.

Boost je omzet
Screenshot 2020 04 09 at 18 41 57

Guest experience voorop

Vlotte bestelling, gastvrije beleving

Gastvrijheid staat voorop. Ook online en bij takeout. Laat je gasten zelf bestellen, het tijdstip van ophaling of levering plannen en meteen online of in het restaurant betalen. Allemaal in jouw huisstijl en met onmiddellijke bevestiging.

Bestel je module
Website Resengo takeaway

Jouw zaak, jouw Resengo

Alles voor jouw restaurant

Gebruik de afhaal & delivery module zelfstandig of combineer het met één van onze andere handige oplossingen om je reserveringen te beheren je bezetting te optimaliseren. Of integreer een webshop op je website om je cadeaubonnen te verkopen.

Resengo mockup 458x280 NL

Een gratis pagina op Resengo.com

Boost je visibiliteit met een groter bereik

Geniet van de voordelen van een gratis pagina op Resengo.com. Via de zoekfunctie op het reserveringsplatform vinden meer dan 1 miljoen maandelijkse gebruikers de onmiddellijke beschikbaarheid van je takeaway- en deliveryaanbod.

Ontdek resengo.com
Stories takeout en deliveryzoeker

Resengo Takeaway & Delivery

Direct extra omzet 
met afhaal & bezorging

Start nu Vraag meer info
  • Nu voor € 199 i.p.v. € 546
  • Snelle opstart
  • Veilig online betalen
  • Combineerbaar met Resengo Tafels
  • Aanpasbaar aan je huisstijl

Onze afhaalmodule had meteen veel succes. We hebben zoveel mogelijk ingezet op diverse kanalen om de afhaalmodule te promoten. Niet alleen voor onze zaak, maar ook voor andere restaurants is de beschikbaarheid van een digitale afhaalmodule een enorme verademing. Zo konden we alles tijdens de coronacrisis op een overzichtelijke manier blijven managen.

– Restaurant De Boshoeve, Lembeke

Erg goede ervaring met Resengo! Ik word enorm snel en vriendelijk geholpen met vragen voor online verkoop (take-away) via hun platform (reservatie systeem). En zeker niet te vergeten: ze luisteren naar je suggesties en waar mogelijk passen ze dit aan. Top !

– De Poort van Andries, Sint Andries

De take away module van Resengo is een duidelijke meerwaarde voor onze zaak. Zo kunnen wij ons veel beter organiseren, hebben we een duidelijk overzicht van onze bestellingen en voorraad en alles is direct betaald. Heel gemakkelijk in gebruik en als je met vragen zit, ben je meteen online of telefonisch geholpen.

– De Volksvriend, Sint-Katelijne-Waver

Zij vertrouwen al op Resengo

Boost je omzet!

Bestel nu je afhaal en delivery module.

Vraag je module aan